Categorieën
Bloggen

Redactieborrel EeuwigWeekend.nl

Vrijdagavond zat de redactie van EeuwigWeekend.nl gezellig bij elkaar te borrelen, in Café de Gaeper te Amsterdam.
Het was de eerste keer sinds de geboorte van de site op 1 juli jongstleden dat sommige redactieleden elkaar ontmoetten. Hallie Lama, Peter Schuite, Jaap Stiemer, Gerard Sombroek, Aukje, Martijn Kerkmeijer, Koos Degeling, Menno Kooistra en ondergetekende wisselden anekdotes en drank uit, bespraken het leven en het online schrijven. En natuurlijk media, cultuur maar vooral welbehagen.
Foto’s van deze heugelijke gebeurtenis zijn wel genomen, maar niet voor publicatie geschikt. U zult het dus met de profielfoto’s op de site moeten doen, geachte lezer en aanhanger van EeuwigWeekend. Wilt u de redactieleden echt leren kennen, dan adviseer ik u hun teksten te lezen. Soms zeggen duizend woorden immers veel meer dan een plaatje. Tot ziens op EeuwigWeekend.nl.Lees ook:

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

2 reacties op “Redactieborrel EeuwigWeekend.nl”

Reacties zijn gesloten.