Twee jaar bloggen

27 augustus 2006 startte ik met Mike’s Webs. Twee jaar bloggen heeft een hoop lol, nieuwe vriendschappen en leuke reacties opgeleverd. Bezig zijn met dit blog is een dagelijks onderdeel van m’n routine geworden. Plannen, schrijven, reacties lezen. Al met al dus een levensverrijkende ervaring. Meestal drie, vier posts per week. Soms minder, als de creatieve kraan eventjes wat minder doorliet. Zodra ik eraan zat te denken om deze definitief dicht te draaien, kwam er opeens een stortvloed aan ideeën voor posts. Zo gaat dat.

Films, Comics, Media en Dagelijkse Beslommeringen – dat zijn de hoofdthema’s van dit blog. Dat daar af en toe een flauwe cartoon, een foto of andersoortige observatie tussendoor komt. Ach.

Sinds twee maanden is er ook EeuwigWeekend. Leuk gezamenlijk project. Het co-hoofdredacteurschap heeft een eigen dynamiek. Anders dan een privé blog. Niet minder leuk. Daarnaast natuurlijk andere schrijfprojecten, maar altijd Mike’s Webs. Voorlopig in ieder geval nog wel.

En, mochten in de toekomst onze wegen zich dan toch scheiden, bij deze alvast bedankt voor al het leeswerk!

Lees ook:

Tags: , , , ,

8 Responses to “Twee jaar bloggen”

 1. Menno says:

  Van harte, mate!

 2. @Menno: Thanx, dude!

 3. Jeroen Mirck says:

  Dat je nog maar lang door mag spinnen aan dit web, Mike…

 4. Natasja says:

  Lang zal ie schrijven, lang zal ie schrijven, lang zallie schrijven in de glorie-ja! In de glo-rie-ja, in de glo-ho-rie-jaaaa! Van harte, dear.

 5. karin r. says:

  hey, proficiat.

  jij ook van eeuwigweekend?
  ben benaderd door jullie!
  kleine wereld hè? 😉

 6. woordenaar says:

  Op verzoek van Jeroen een krabbel, gefeli!

 7. @Jeroen + Natasja & woordenaar: Thanx!

  @Karin R: Ja, samen met Menno doe ik hoofdredactie van EW. Leuk dat je je foto's wil exposeren op de site!

 8. […] gelezen, een film, een fout televisieprogramma, stoppen met roken, vakantieavonturen, je katten, het bloggen zelf…BlogwaardigIk betrap mezelf er vaak op als ik ergens ben, bijvoorbeeld op een festival […]