Categorieën
Mike's notities

Vlogweek Playlist


Voor vlogweek heb ik alvast een playlist aangemaakt. Daarin komen alle vlogs te staan van iedereen die de uitdaging aangaat en die aan de spelregels voldoen.

Sowieso moeten de video’s op YouTube staan, anders kunnen ze niet in de lijst. De belangrijkste voorwaarde van de uitdaging is dat je iedere dag een vlog maakt en die ook meteen die dag publiceert. Dat is namelijk de kern van de hele uitdaging. Vlogs die later worden gepubliceerd komen dus niet in de playlist.

Wie ’s avonds pas aan het vloggen toekomt vanwege werk, publiceert z’n video dus gewoon op de avond van die dag. Het gaat immers de lol van het vloggen en ontdekken met wat voor leuke invalshoeken je op de proppen kunt komen.

Ik vind het erg leuk dat verschillende mensen zich al hebben aangemeld voor Vlogweek en dus gaan proberen elke dag een vlog te maken. Ik kijk uit naar de video’s. De playlist moet uiteindelijk een goed overzicht geven van alles wat er gemaakt is en de uiteenlopende producties.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.