Categorieën
Media Mike's notities

666


666 subscribers op mijn Nederlandse YouTube-kanaal! Kunnen we eindelijk een satanische videocult beginnen. Een beetje satanische gezelligheid kan deze wereld vol wokies wel gebruiken.

Maar even zonder gekheid: vlogs maken is wat mij in de afgelopen periode op de been hield. En aangezien we weer richting een nieuwe lockdown lijken te gaan, heb ik nog meer zin om in mijn studiootje weg te duiken van alle waanzin op straat. Vlogs maken voor twee youtube-kanalen is veel werk, maar ik kan nu wel over mijn favoriete comics praten, waar in mijn journalistieke werk altijd te weinig ruimte voor was.

En ik kan livestreamen! Behalve een live-uitzending Retro Smash iedere eerste vrijdagavond van de maand om 20:00 uur, ga ik ook weer geregeld live online. Gewoon, fijn bijpraten met andere geeks. Veilig op afstand, maar niet minder gezellig dan in de kroeg. Je moet alleen wel je eigen bier of koffie meenemen. En het Beest, die mag er nu ook bij zijn.

Check ook AmsterdamComicGeek voor alles over comics.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.