Categorie├źn
Bloggen Video Vlog

LEESTIPS: Blogs die ik tegenwoordig volg | 414

Tegenwoordig volg ik een stuk minder blogs dan vroeger. Sommige bloggers zijn er ook compleet mee opgehouden, anderen publiceren nu meer op sociale media platforms als fakebook en instaham.
Daarom een rondje van de blogs die ik nog wel volg en waarom.

Digging the Digital: https://diggingthedigital.com/

Frits Jonker: https://showcase.thebluebus.nl/

Peter de Kock: http://peterdekock.nl/

Axel Watteuw aka 80s Geek: https://www.80sgeek.be/

Menno Kooistra: http://www.mennomail.nl/

En als laatste Eriqs blog: https://eriqsbloq.blogspot.com/

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

4 reacties op “LEESTIPS: Blogs die ik tegenwoordig volg | 414”

Wat een lief onderwerp: de ouderwetse blogroll in een modern jasje. Met veel meer aandacht voor het waarom een bepaalde blog te volgen dan alleen maar een link te delen. Thx Mike.

Ha Peter, inderdaad een soort blogroll. Het verbaast me overigens wel hoe weinig blogs ik nog echt volg. Het merendeel van mijn tijd gaat toch op aan YouTube tegenwoordig. Hoe zit dat eigenlijk bij jou? En hoe ziet jouw blogroll er tegenwoordig uit?

Mijn RSS reader is mijn blogroll en heb daar tientallen abonnementen in hangen waarvan ik er dagelijks ca. 10 – 20 echt lees en de rest vluchtig scan. Gelukkig resulteert niet elk abonnement in een dagelijkse blog, anders zou het teveel zijn.

Reacties zijn gesloten.