Categorieën
Film Strips

Next Level Heroes: Onthulling poster Dutch Comic Con

Wederom mocht ik te gast zijn bij het geekprogramma Next Level Heroes. Bas, Bardo en ik zouden een flinke boom opzetten over de beste series uit de jaren tachtig.

Toen die boom echter stond, of eigenlijk door het lange gesprek een bos was geworden, besloot de redactie het programma in tweeën te monteren. In deze aflevering is de onthulling van het affiche van de komende editie van Heroes Dutch Comic Con op 23 en 24 maart. Volgende week gaan we helemaal los op onder andere Knight Rider!

Het artwork van de officiële Heroes Dutch Comic Con poster wordt elke editie gemaakt door een gerenommeerde comic artist. De poster voor aankomende voorjaarseditie is ontworpen door niemand minder dan Daniel Acuña. Acuña, is één van Marvels populairste artiesten van dit moment. Vooral zijn spraakmakende covers voor comics als Sam Wilson: Captain America en X-men zijn wereldwijd bekend. Daarnaast illustreerde hij de bekendste Marvel comics, zoals Captain America en The New Avengers. Momenteel werkt hij aan Black Panther.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.