Een nieuw en spannend YouTube experiment | Vlog 92

Een belangrijke mededeling over een nieuw en spannend YouTube experiment dat ik ben begonnen, een Engelstalig vlogkanaal waar ik over comics zal vloggen: Amsterdam Comic Geek.

In deze vlog leg ik het hoe en waarom uit en wat deze stap betekent voor mijn Nederlandse YouTube-kanaal.

Check: Amsterdam Comic Geek

Tags: , , , , , ,

2 Responses to “Een nieuw en spannend YouTube experiment | Vlog 92”

  1. Splotch says:

    Tja – nou moet je dan wellicht ook dit vlog in het engels vertalen 😉 – hahahaha
    Fijne feestdagen daar in Amsterdam vanuit het warme zomerse Nieuw Zeeland. Is je interview met Bill S. al in de VPRO gids verschenen?

    • @Splotch: Haha, nee dat laat ik even zitten, zo’n vertaling. Ik geef uitleg onder de eerste Engelstalige vlog en ben nog een introductievideo aan het opnemen om het kanaal mee te introduceren. Een soort kennismakingsvideo zeg maar. Jij ook fijne warme kerstdagen!

      Het interview met Bill Sienkiewicz is inderdaad in de VPRO Gids verschenen. Ik heb het nog niet op mijn site gezet. Sterker nog: ik loop daarin een beetje achter, want het interview met Typex over Warhol heb ik ook nog niet online gezet. Dat krijg je ervan als je de hele tijd druk bent met vloggen…