Categorieƫn
Spidey's web Strips Video Vlog

Een nieuw en spannend YouTube experiment | Vlog 92

Een belangrijke mededeling over een nieuw en spannend YouTube experiment dat ik ben begonnen, een Engelstalig vlogkanaal waar ik over comics zal vloggen: Amsterdam Comic Geek.

In deze vlog leg ik het hoe en waarom uit en wat deze stap betekent voor mijn Nederlandse YouTube-kanaal.

Check: Amsterdam Comic Geek

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

2 reacties op “Een nieuw en spannend YouTube experiment | Vlog 92”

Tja – nou moet je dan wellicht ook dit vlog in het engels vertalen šŸ˜‰ – hahahaha
Fijne feestdagen daar in Amsterdam vanuit het warme zomerse Nieuw Zeeland. Is je interview met Bill S. al in de VPRO gids verschenen?

@Splotch: Haha, nee dat laat ik even zitten, zo’n vertaling. Ik geef uitleg onder de eerste Engelstalige vlog en ben nog een introductievideo aan het opnemen om het kanaal mee te introduceren. Een soort kennismakingsvideo zeg maar. Jij ook fijne warme kerstdagen!

Het interview met Bill Sienkiewicz is inderdaad in de VPRO Gids verschenen. Ik heb het nog niet op mijn site gezet. Sterker nog: ik loop daarin een beetje achter, want het interview met Typex over Warhol heb ik ook nog niet online gezet. Dat krijg je ervan als je de hele tijd druk bent met vloggen…

Reacties zijn gesloten.