Categorie├źn
Mike's notities Spladodder! Video Vlog

Vlog: Onbeschofte douane-medewerkers op Schiphol

Mijn vakantie naar Zweden begon slecht toen ik te maken kreeg met onbeschofte douane-medewerkers op Schiphol. In deze vlog vertel ik precies wat er gebeurd is.

Heb jij ook nare ervaringen met de douane op de luchthaven? Ik hoor het graag van je in de comments. Alvast bedankt!

Check hier het vervolg van dit verhaal.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

2 reacties op “Vlog: Onbeschofte douane-medewerkers op Schiphol”

Wij vliegen vrij vaak de laatste jaren en ons valt het vooral op dat de heel vroege ochtendploeg van de douane vaak goed gehumeurd is en het middagteam er een stuk minder plezier in heeft. Wat je dus merkt in hoe je te woord wordt gestaan en behandeld. Maar Nederlanders in dergelijke beroepen zijn wel vaker onbeschoft, dus het went…

@Johan: Dat wordt dus heel vroeg vliegen vanaf nu. Wij kregen met deze gasten te maken rond 9:30, dus ik neem aan dat je nog veel vroeger bedoelt. Overigens hoorde ik inderdaad dat veel beveiligers in Nederland zo’n verkeerde houding hebben en mensen niet vriendelijk benaderen.

Reacties zijn gesloten.