Categorieën
Strips

Signeersessies in Stripwinkel Het Beeldverhaal Amsterdam

De komende maanden zijn er een aantal leuke signeersessies met stripmakers in Beeldverhaal te Amsterdam. Hieronder een overzicht.

Hans en Jeanette van de stripwinkel.

Wi je zelf op de hoogte blijven? Abonneer je dan op hun nieuwsbrief. Op de site staat bij Laatste Nieuws een link waar je je kunt aanmelden.

AGENDA
Het wordt een druk en goed najaar voor de fans van het Beeldverhaal. Het is ons gelukt om de crème-de-la-crème van het hedendaagse beeldverhaal te verleiden om hun spiksplinter nieuwe album bij ons te komen signeren.

Vrijdag 21 september van 17 tot 19.30 uur
Boekpresentatie  1000 Pinquins Wasco
Typisch Wasco, bij aanschaf van het boek 1000 Pinguins krijgt men de unieke Pinquinkalender 2019 geheel gratis.

Zaterdag 29  september van 16 tot 19 uur
Boekpresentatie – Expo “De Hemingway triathlon” Dirk-Jan Hoek
Een prachtige roman over de laatste jaren van Hemingway door Dirk-Jan Hoek. Bij het zien van de originele pagina’s dachten wij meteen aan een expositie. De prachtige originele en geïnkte prints zijn in onze galerie te koop.

Vrijdag 9 november van 17 tot 20 uur
Signeersessie Het amusement Brecht Evens
Deze geweldige tekenaar stond al geruime tijd op onze bucket list. Het is dan ook een grote eer dat Brecht Evens naar Amsterdam komt om bij ons zijn fantastische nieuwe boek te signeren.
Vrijdag 23 november van 17 tot 20 uur
Boekpresentatie Blake en Mortimer – Vallei van de onsterfelijken  Peter van Dongen & Teun Berserik
Een Blake & Mortimer van Hollandse bodem, super dat dit mogelijk is gemaakt door deze twee tekenaars Peter van Dongen en Teun Berserik. Het eerste exemplaar wordt in ontvangst genomen door een zéér speciale gast.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.