Vlog: Onthullingen uit mijn Batman filmdossier

Toen de Batman-film van Tim Burton in 1989 uitkwam, was dat een cultuurschok. Als 12-jarige stripfan voelde ik dat aan en verzamelde allerlei artikelen in een speciaal dossier. In deze vlog neem ik een kijkje in dat dossier.

Welke film maakte op jou enorme indruk toen je jong was?

Tags: , , , , , , , , , ,

2 Responses to “Vlog: Onthullingen uit mijn Batman filmdossier”

  1. Jeroen says:

    Als 12 jarige begon me interesseren in films zoals Carrie, An American Werewolf in London, Hellraiser, Gremlins, maar als favoriete Alien en The Thing van Carpenter. Waanzinnige films 🙂

    • @Jeroen: Mooie lijst! Zelf heb ik pas een paar jaar geleden de Hellraiser-films voor het eerst gezien. Was niet teleurgesteld. De rest ken ik natuurlijk ook. Daar kun je een mooi filmavondje mee organiseren.