Categorie├źn
Film Strips

New Mutants in de hoek

Enkele corner boxes van de New Mutants covers uit de tijd dat meester Bill Siekiewicz deze comic tekende. Mocht je nog meer van zijn werk willen zien, check dan het instagramaccount Billsienkiewiczart. Het account Therealthatpolishguy toont ook veel van zijn werk. Ik weet niet welke van de twee door de meester zelf worden bijgehouden. Volgens mij alleen het tweede, maar misschien beide.

Overigens, volgend jaar april komt er een filmadaptatie van The New Mutants uit:

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

2 reacties op “New Mutants in de hoek”

Het is me na 4 keer proberen eindelijk gelukt om Stray Toasters uit te lezen…fantastische sfeer maar een hoog “ikbeneenvliegtuigenalsjemenietgelooftstapjemaaruit” gehalte…

Elektra: Assassin is ook een aanrader van Bill.

Stray Toasters en Elektra Assassin nog steeds niet gelezen. Wel die andere van Bill en Frank Miller over Daredevil: Love and War. In het Nederlands uitgegeven als Marvelstrip #11.

Reacties zijn gesloten.