Categorieën
Strips

Programma Amsterdam Comic Con

Dit weekend vindt in de RAI de Amsterdam Comic Con plaats en ik ben daar een van de gasten.

En zo zie ik er in het echt uit.
Foto: Bas Minneboo.

Vanwege Mijn vriend Spider-Man natuurlijk. Ik zit het hele weekend te signeren in de Artist Alley: daar waar alle stripmakers gezellig zitten te signeren en hun boeken verkopen. Ik verkoop dus Mijn vriend Spider-Man en zet er met liefde een krabbel en een Spidey voor je in.

Zaterdagmiddag interview ik niemand minder dan Ger Apeldoorn, de legendarische vertaler van de X-Mannen vroeger en tegenwoordig ook scenarist en medewerker bij Eppo.

Zondag word ik zelf geïnterviewd. Leuk? Ik dacht het wel. Zie ik je daar?


Check hier het hele programma.

RAI Amsterdam
Europaplein, 1078 GZ Amsterdam

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

5 reacties op “Programma Amsterdam Comic Con”

Have fun!!! Ik ga zelf niet meer naar comic-cons ivm gebrek aan comics…..
Laatste keer was Facts begin dit jaar….heel weinig comicstands…..

Het is niet voor niets dat Mile High Comics (de grootste comic winkel) zich heeft terug getrokken van de Comic Con San Diego. Comic Con richt zich meer op de film en game industrie…..helaas……

@Jeroen: Op de Amsterdam Comic Con waren toch wel aardig wat comicverkopers aanwezig. Ik zag CIA, Cheap Comics en Henk staan in ieder geval. En er waren Britse stripmakers en een paar Nederlandse striptekenaars zoals Kenny en Yasmin Sheikh. Daar zat ik gezellig in de buurt het hele weekend. Volgens mij was het een aardige mix van geekstuff en comics, al ligt de nadruk nog wel op geek en de grote publiekstrekkers uit Hollywood.

Reacties zijn gesloten.