Categorieën
Boeken Spidey's web Strips

Vers van de drukker!

Yay! Ik ben vader geworden! Soort van dan, hè. Vrijdagochtend heb ik mijn debuut opgehaald bij de uitgeverij. Vers van de drukker.

Ligt vanaf woensdag 7 juni in de boekhandel, stripwinkel en bij de online boekverkoper. Mijn vriend Spider-Man!  Ben ik blij? Ja, heel blij!!

Foto: Mirjam Renting.

Daarna naar huis gereden in euforische stemming. Je debuut in je handen houden, dat maak je ook maar een keer in je leven mee. Ik ga er dus even lekker van genieten.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

4 reacties op “Vers van de drukker!”

Gefeliciteerd! Net je gehoord op de radio. Erg benieuwd geworden naar je “kindje” . Staat nu op mijn kopen en te lezen lijstje.

Ha Hulk Buddy, het boek ligt in de winkel dus is als het goed is overal te koop. Er staat ook iets over de Hulk in trouwens. Toen ik jong was was ik erg gecharmeerd van de televisieserie met Bill Bixby en Lou Ferrigno. Anyway, ben benieuwd wat je van het boek vindt.

Beste Michael,
In één middag, en min of meer ademloos, je boek uitgelezen. Griezelig om de paralellen tussen jouw en mijn leven te bemerken. Een fantastisch werk heb je geschreven dat zijn plek verdient tussen de vele duizenden Marvel Comics in mijn boekenkast. Ook al heb ik Spidey eerder in mijn leven vaarwel gezegd ten gunste van de mutantenseries (bijna onvermijdelijke keuze voor een homoseksuele man), ik heb genoten van het sentimentele bezoek aan deze oude vriend. Prachtig herkenbaar hoe deze held jouw leven al zo lang verrijkt! Ik hoop je ooit de hand te kunnen schudden maar voor nu mijn applaus voor dit geweldige debuut!
Groet, Rob van de Kamp uit Alkmaar

Dag Rob,
Dank je wel voor je voor je lovende woorden! Erg fijn om te horen dat je jezelf herkende in het boek. Precies wat ik ermee beoogde. Altijd leuk om van een Spidey-fan te horen. Ook al lees je tegenwoordig liever X-Men 🙂
Hartelijke groet,
Michael

Reacties zijn gesloten.