Categorieƫn
Boeken Spidey's web Strips

Spider-Man en Clooney

Mijn vriend Spider-Man ligt nu ook bij de International Theatre & Film Bookshop. Deze bevindt zich in de Amsterdamse Stadsschouwburg op het Leidseplein.

Mijn vriendin Linda, die parttime in de Stadsschouwburg werkt, heeft de eigenaar van de winkel op het boek gewezen en Anita heeft er meteen drie besteld. Vandaag kwam ik nog twee exemplaren tegen in de boekenkast. Ze zijn in goed gezelschap, want rechts van ze staat een boek over George Clooney. Nog steeds een van mijn favoriete acteurs.

De International Theatre & Film Bookshop verkoopt ook filmblad Schokkend Nieuws trouwens. Dat zijn al twee redenen om van de week even langs te gaan.

Van Ad Hendrickx van stripwinkel Tistjen Dop in Turnhout kreeg ik deze foto opgestuurd. Heel tof en fijn dat het boek ook in Belgiƫ in de stripwinkels ligt. En dat Spidey er zo te zien blij mee is.

Mocht je het boek ook ergens spotten, stuur je me dan een foto op? Alvast zeer bedankt.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

2 reacties op “Spider-Man en Clooney”

Reacties zijn gesloten.