Captain America

Van de week was ik even op de koffie bij de mannen van Moker Ontwerp. Behalve een mooie kast vol met Star Wars action figures, hebben ze ook hier en daar wat ander leuk spul op de bureaus staan.

Zo zag ik deze mooie Captain America:

En dit personage uit Star Trek genaamd Gorn:

Ik koop ze zelf niet meer die action figures, maar ik vond deze Captain America wel erg tof, want goed uitwerkt. Soms hebben die oude figuurtjes namelijk slecht schilderwerk, maar deze ziet er strak uit.

Tags: , , ,

2 Responses to “Captain America”

  1. Raymond says:

    Star Wars? Het lijkt eerder een poppetje van een Gorn. Uit Star Trek?

    • Dat heb je goed, Raymond. Ik had het verkeerd onthouden, maar Chris van Moker had me er ook opgewezen. Ik kan zelf Gorn even niet herinneren uit Star Trek, dus wellicht is het er eentje uit de oude serie?