Huiswerk

stapel-stripsDit is een van de twee stapels strips die nog op mij staan te wachten. De afgelopen maanden ben ik praktisch niet aan mijn huiswerk toegekomen omdat ik druk bezig ben met het schrijven van mijn boek Mijn vriend Spider-Man. Zoals je zult begrijpen heb ik daar ook heel veel voor te lezen. De strips die uitgeverijen – meestal ongevraagd – naar mij toesturen, stapelen zich dus op.

Dat is wel jammer, want er zit veel leuk leesvoer tussen.

Ik vrees ook dat het lang niet allemaal in de boekenkast gaat passen. Maar dat probleem pak ik wel aan als ik het manuscript heb ingeleverd over een paar weken.

Tags: , ,

3 Responses to “Huiswerk”

  1. Damn! Da’s een flinke stapel! Ik kan helaas niet veel titels lezen…ben wel nieuwsgierig wat er allemaal tussen zit 🙂

    • Er zit aardig wat van uitgeverij Strip2000 tussen, Marcel. Die geven gemiddeld tien albums per maand uit en dat tikt dus aardig aan.