Categorieën
Strips

Terneuzen krijgt volgend jaar eigen stripfestival

Sommige stripfestivals sturen nooit een persbericht, maar de organisatie van Stripfestival Terneuzen is er vroeg bij. Over een jaar vindt de eerste editie plaats en de eerste gasten zijn al aangekondigd.

stripfestival terneuzen logo

Dat zijn Iris Compiet, Alexander Neels en Ashwin Visser.

Over precies een jaar – op zaterdag 5 november 2016 – zal de eerste editie van Stripfestival Terneuzen plaatsvinden. In een rijk gevuld Zeldenrust-Steelant College kunnen liefhebbers van het beeldverhaal samenkomen om hun passie te delen. Op de beursvloer vindt men diverse handelaren, uitgeverijen en auteurs.

Daarmee is Stripfestival Terneuzen het enige stripgerelateerde evenement van Zeeland. Voor bezoekers dé gelegenheid om kennis te maken met strips, comics, manga, graphic novels en vintage speelgoed. Naast diverse handelaren met nieuwe en tweedehands strips, zullen ook diverse uitgeverijen aanwezig zijn. Daarnaast kunnen bezoekers aanschuiven en bij (inter)nationale en lokale auteurs voor een unieke tekening.

Stripfestival Terneuzen start om 10.00 uur en vindt plaats in het Zeldenrust-Steelant College.

Meer informatie en alle nieuwtjes zijn terug te vinden op:

Website: stripfestivalterneuzen.wordpress.com

Facebook: facebook.com/stripfestivalterneuzen

Twitter: twitter.com/StripfestivalT

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

Één reactie op “Terneuzen krijgt volgend jaar eigen stripfestival”

En al die tekenaars? Die mogen weer een weekend aanschuiven om gratis tekeningetjes te maken?

Reacties zijn gesloten.