Categorieƫn
Fotoblog

Afscheid

schoenenVan de week kwam ik erachter dat er een gat in de zool van mijn schoen zit. Nu heb ik deze stappers al een jaar of vijf, dus ze hebben het lang volgehouden. Toch ga ik ze missen. Ik vind ze leuk staan en we hebben samen heel wat kilometers afgelegd. Maar nu wordt het dus tijd om afscheid te nemen. Jammer, want ik heb een bloedhekel aan schoenen kopen. Ik kijk nu al op tegen mijn toekomstige bezoek aan de winkel.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

2 reacties op “Afscheid”

Altijd als ik mijn schoenen versleten heb krijg ik spijt dat ik destijds niet gewoon twee paar heb gekocht, maar bij het aanschaffen van nieuwe doe ik dat dan toch maar weer niet, want je weet pas na half jaar ofzo of ze wel echt lekker zitten šŸ˜›

Ik zet er ook wel eens aan te denken om van kleding meteen een tweede exemplaar te kopen. Laatst stond ik een paar broeken te passen, maar waren van beide typen nog maar een exemplaar in de winkel. Die heb ik wel allebei meegenomen, maar hun tweeling broertje moet ik nog even online bestellen. Wat mij stoort aan mode is dat als je een fijn paar schoenen hebt gevonden, wat je inderdaad pas na een tijdje weet, ze het volgende seizoen niet meer te krijgen zijn, omdat er dan weer andere modellen gekocht moeten worden. Ik haat fashion!

Reacties zijn gesloten.