Categorieën
Daily Webhead Strips Video

DW Video: Stripmakers Ivan Reis en Joe Prado in actie bij Henk

Zaterdagmiddag 2 mei was ik in Henk’s Comics and Manga Store​ waar Ivan Reis en Joe Prado aanwezig waren om tekeningen te maken en te signeren. Henk bestond dit weekend 20 jaar dus dat werd goed gevierd.

Ivan Reis en Joe Prado.
Ivan Reis en Joe Prado.

De Braziliaanse stripmaker Ivan Reis is vooral bekend van Marvels Captain Marvel en Green Lantern en Aquaman van DC Comics. Joe Prado heeft ook aan verschillende series voor DC Comics gewerkt, waaronder Birds of Prey en Green Lantern. Daarnaast is hij ook een inkter en cover-artist.

De heren wisten heel snel helden als Batman en schurken als Two-Face op papier te zetten. En passant portretteerde Prado ook nog een van de aanwezige stripfans en maakte reis een atypische superheld van Henk Lie. Hier een long take van de twee mannen in actie:

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.