Categorie├źn
Strips

Stripmuseum Groningen blijft toch open

stripmuseumGoed nieuws voor de liefhebbers van het Nederlands Stripmuseum. Werd namelijk eerst bekend gemaakt dat ze haar deuren sluit tot 2017, vandaag werd bekend gemaakt dat het Museum toch open blijft.

Dat meldt Omroep Groningen. Het bericht werd ook meteen opgepikt door Nu.nl.

Het Nederlands Stripmuseum aan de Westerhaven blijft toch open. Dat gebeurt dankzij een bijdrage van maximaal 12 duizend euro per jaar van de Groningen City Club. De GCC gaat daarnaast het stripmuseum op allerlei manieren promoten om meer bezoekers te trekken. Zo wordt er een mini-expositie ingericht in V&D aan de Grote Markt. De GCC vindt het museum een belangrijke attractie voor de stad.

(Met dank aan Tom.)

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

3 reacties op “Stripmuseum Groningen blijft toch open”

Als je wel die kant op gaat, dan zou ik het combineren met andere leuke dingen in die buurt. Om alleen voor het Stripmuseum uren in de trein te gaan zitten…

Reacties zijn gesloten.