Peters week: Kaaskoekjes

Ik had altijd een hekel aan boodschappen doen. Ik dacht dat ik het gewoon zonde van mijn tijd vond maar dat was het niet. Ik dacht dat ik de mensen er gewoon niet leuk vond maar dat was het ook niet. Ik dacht dat het gewoon kleinburgerlijk gedoe was maar dat was het al helemaal niet. Wat het wel was, was dat mijn vader vroeger een supermarkt had. En mijn vader? Ach ja mijn vader, wat was dat eigenlijk voor een man? Ik weet het niet en dan weet je het wel. Dus ik had een hekel aan supermarkten. Maar toen ik eenmaal ontdekte waar dat aan lag, begon ik het vanzelf weer leuk te vinden. Zo leuk zelfs dat, ook al heb ik maar drie dingen nodig, ik altijd alle gangetjes loop. Ik wil alles zien wat er is, dan voel ik me zo rijk. En zo ontdek ik af en toe een nieuw product zoals kaaskoekjes. Twee smaken: geitenkaas en Goudse kaas. De ene is belachelijk lekker en de andere ook.


Deze week is Daily Webhead in handen van blogvriend Peter de Kock.    

Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

  • karin r. ,

    een herinnering loszien van wat het echt is. da's moeilijk he …

    • Peter de Kock ,

      @Karin: wat het echt is bestaat volgens mij niet. Er bestaan alleen de persoonlijke ervaringen, ingekleurd en al. Dat is wat ik denk.