Video: Ik ben niet hier en ook niet daar 2

In het voorjaar van 2012 besloot ik aan de drukte en chaos van de stad te ontsnappen en
ging op zoek naar een plek om weer op adem te komen.

Tijdens deze periode heb ik het Nederlandse landschap opnieuw leren
kennen en is mijn waardering hierdoor voor het Hollandse decor
toegenomen.

Ik ben niet hier en ook niet daar is een trilogie. Deel 3 gaat morgen online.

Tags: , , , ,

3 Responses to “Video: Ik ben niet hier en ook niet daar 2”

  1. Josephine says:

    Ik vond de muziek in het eerste prachtige stukje een beetje te zwaar. Maar het lijkt me leuk dat als je van de zomer weer zo'n spurt krijgt, dat ik je hier rondom DB eens mee op de fiets neem. Ik geniet van je beelden, denk dat jij dat ook van mijn beelden zou kunnen doen 🙂

  2. Josephine says:

    Dat is ook een uitnodiging 🙂 Ik had vanmiddag even zo'n moment, ben ik mijn camera weer eens vergeten. Ga dat ding toch maar eens standaard in mijn tas stoppen. Ik hoorde vanmiddag bijvoorbeeld de rode beukenheg hier in de buurt knisperen in de wind. Werd er helemaal blij van. Dat zijn de momenten 🙂 Nog en klein zetje 🙁
    En van de zomer zien we wel verder, maar ook in Brabant zijn prachtige stukjes Nederland waar ik je graag van mee wil laten genieten 🙂