Categorie├źn
Fotoblog

Linda’s week: Spannend groen

Afgelopen zondag was ik in Zandvoort voor Kunstkracht 12: een kunstroute langs diverse huizen, ateliers en gebouwen die speciaal voor dit weekend zijn ingericht. Vanuit het station gelopen vind ik Zandvoort altijd een tochtgat met lelijke gebouwen en straalt het vooral ongezelligheid uit maar zodra je een zijstraat inslaat kom je in prachtige straatjes met heel mooie warme huisjes. Door zo’n straatje gelopen zag ik uit mijn ooghoek dit plaatje wat voor een filmset lijkt te zijn opgezet. Onder de lantaarnpaal kan elk moment een ontmoeting plaats vinden, een man die met hoge kraag een sigaret opsteekt, een brommer die met knallend geluid de hoek om komt of een zwarte kat die over rent.

—-
Deze week is Daily Webhead in handen van Linda Delis. Het leek me leuk om eens te zien met wat voor mooie en interessante beelden anderen komen als zij een fotodagboek bijhouden. Linda blogt dus tot en met zondag haar foto’s op mijn blogje.  

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.