Categorieën
Fotoblog

Linda’s week: Briefje

Woensdag was ik wat aan het snuffelen tussen oude kaarten en briefjes die ik door de jaren heen heb bewaard. Dit fantastische briefje van mijn Aarderijkskundeleraar kwam ik tegen. Ik weet het nog goed: ik was 16 en had enorm liefdesverdriet en zat snikkend in de klas terwijl we een schriftelijke overhoring hadden. De leraar kwam langs mijn tafeltje en schoof dit papiertje onder m’n neus. Hoe lief is dat!

—-
Deze week is Daily Webhead in handen van Linda Delis. Het leek me
leuk om eens te zien met wat voor mooie en interessante beelden anderen
komen als zij een fotodagboek bijhouden. Linda blogt dus tot en met
zondag haar foto’s op mijn blogje.     

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

3 reacties op “Linda’s week: Briefje”

Ha Peter, Ik vind het heel leuk om voor deze week te doen maar laat het dan voortaan toch liever over aan de mensen die overlopen met ideeen die ze met de wereld willen delen. Bij mij heeft het allemaal een plekje in mijn hoofd en wat moeite om eruit te komen. Maar ik consumeer graag.

@Linda: dat herken ik maar al te goed. Een idee bedenken vind ik hartstikke leuk maar wat daarna komt is soms wringen, wroeten en worstelen. Heb wel eens gelezen dat een creatief proces wordt vergeleken met het geboorteproces. Het begint met de conceptie, vergelijkbaar met de fase waarin het idee ontstaat en wat lekker makkelijk is. Maar alles wat daarna komt is hele andere koek. Tot aan het pijnlijke toe.

Ik vind je posts erg leuk, bedankt dat je het een weekje hebt willen doen.

Reacties zijn gesloten.