De lol van het bloggen

Vanmorgen, zoals zoveel dagen, heb ik maar liefst drie uur besteed aan mijn blogs. Eigenlijk gekkenwerk, maar wat kan het je schelen als het je zoveel genot en plezier brengt? Mijn dagen beginnen meestal beter als ik op mijn manier creatief bezig ben.
schrijft Irene aka PixelPrinses op haar blog.

Illustratie: Emma Ringelberg

Ze is deze maand voor het eerst de NaNoWriMo-uitdaging aangegaan. De bedoeling is om binnen de maand november een heel boek te schrijven van minstens 50.000 woorden. Ik heb hier al wat vaker over geblogd en blijf het een fascinerend evenement vinden. Al zal ik er zelf niet zo snel aan meedoen: opdrachtwerk en bloggen zorgen al voor genoeg schrijfuren in november.

Dat wil niet zeggen dat ik niet de wens koester ook een boek te schrijven. Ideeën heb ik ook wel, maar hou ik nu nog even voor me.

Irenes quote sluit mooi aan op het geluksgevoel dat ik van het bloggen krijg en waar ik eerder deze week over schreef. Waarom zou je bloggen? Omdat je er lol in hebt!

Tags: , ,

3 Responses to “De lol van het bloggen”

  1. Irene says:

    Wauw! Nogmaals, wat een eer om op deze wijze gequote te worden! Thanks! 🙂

  2. Dat geluksgevoel na publicatie van alweer een nieuwe blogpost herken ik wel. Het voelt als voldoening, verwondering over dat het weer gelukt is, en ook opluchting, de bevestiging dat creatieve energie er altijd en overal is.

    • Ja precies: je hebt weer iets neergezet. Je hebt je stem weer laten horen, of gewoon even jezelf lekker de tijd gegund om een stukje te schrijven.