The Amazing Spider-Mike

Mag ik even applaus voor het prachtige werk dat Paul Stellingwerf geleverd heeft? Paul heeft bovenstaande afbeelding voor mijn nieuwe column in filmmagazine Schokkend Nieuws gemaakt. Man, wat ik ben ik er blij mee!

Vakwerk, meneer Stellingwerf, bedankt!

Paul Stellingwerf is in te huren voor allerlei illustratie opdrachten. Ook schijnt hij een heel verdienstelijk huisschilder te zijn, maar dat terzijde.

En je hebt het goed gelezen: vanaf het nieuwe nummer van Schokkend Nieuws, dat medio volgende week uitkomt, heb ik een column. Een erg leuke opdracht. Ik mag in de voetsporen treden van regisseur Martin Koolhoven. En dat is nogal wat, want volgens mij heeft hij minstens twee schoenmaten groter dan ik.

Geen idee wat Schokkend Nieuws is? Allereerst: foei! En ten tweede, check de site.

Tags: , , , ,

2 Responses to “The Amazing Spider-Mike”

  1. Josephine says:

    Mooi 🙂

  2. Gefeliciteerd Michael met je nieuwe column en passende avatar. Klinkt alsof je sabbatical vruchtjes aan het afwerpen is.