Categorieรซn
Fotoblog

Twee jaar alweer

Vandaag is het precies twee jaar geleden dat ik met dit fotoblog begon. Het is me in die tijd gelukt om bijna iedere dag een foto te plaatsen: een plaatje van iets wat ik mooi of opmerkelijk vind, of gewoon een foto die vertelt wat ik die dag heb gedaan.

Hoewel het blog op een vaste schare fans kan rekenen, is het qua bezoekersaantallen niet te vergelijken met MichaelMinneboo.nl. Dat is niet erg: ik vind het fotobloggen te leuk om ermee te stoppen. Best bekeken prent van de afgelopen tijd – hoe kan het ook anders – Drawing Cartoon Porn.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

7 reacties op “Twee jaar alweer”

Het is nooit te laat voor een blogfeestje, Peter. Ik zou zeggen: trek een biertje open, dan proosten we even virtueel. PROOST! ๐Ÿ™‚

Reacties zijn gesloten.