Video: Hallie Lama houdt ‘t kort

Binnenkort (zo rond de Stripdagen Haarlem) verschijnt er een nieuwe bundel van cartoonist Hallie Lama. Hallie Lama houdt ‘t kort wordt alweer zijn vierde publicatie bij uitgeverij Xtra. Nieuwsgierig toog ik naar Hilversum waar ik Hallie er uitvoerig over sprak. Wat mogen we van het werkje verwachten en waar verwijst de titel naar? Bekijk het video-interview.

Net als bij de gesprekken met Erik Kriek bestaat het interview uit twee video’s. Deze gaat over Hallie Lama houdt ‘t kort, de ander over Hallie’s cartoonwerk, toekomstplannen en de vrouwen in zijn humoristische wereld. Die komt binnenkort online.

Tags: , , , ,

2 Responses to “Video: Hallie Lama houdt ‘t kort”

  1. Paul says:

    Sjezus, wat een lang verhaal! 😉

  2. […] Een video van Michael Minneboo met mijn muziek. Voor meer informatie over deze video, zie HIERRRR! […]