Youp van ‘t Hek: ‘Dit is de essentie van mijn werk’

Laatst vertelde ik al dat ik voor HumorTV.nl cabaretier Youp van ‘t Hek heb geïnterviewd. Dat gesprek leverde drie thematische video’s op. Vandaag is de lange versie van het interview op de site gepubliceerd.

Youp praat over zijn oudejaarsconference De tweede viool, wat hij wel en niet gaat behandelen en hoe hij zo’n avond schrijft. Hij praat ook over het vak cabaretier en waar hij het uiteindelijk allemaal voor doet.

De tweede viool is oudejaarsavond te zien om 22.15 op Nederland 1.

Tags: , , , ,

3 Responses to “Youp van ‘t Hek: ‘Dit is de essentie van mijn werk’”

  1. […] October 2009 January 2009 Recente artikelenMijn 2011Aimée de Jongh iedere dag in de MetroYoup van ‘t Hek: ‘Dit is de essentie van mijn werk’Eric Heuvel krijgt Stripschapprijs 2012Marvel 1602: Marvelhelden in een historisch jasje Michaels […]

  2. karin r. says:

    leuk, dat ie met z’n mond vol praat. 😉