Categorieƫn
Fotoblog

Toiletgasten

Gisteravond vierde Paul zijn verjaardag. Hoewel ik nooit naar verjaardagen ga, maak ik voor hem altijd een uitzondering. Dus reisden Linda en ik af naar Hoorn om Paul de eerste twee delen van ‘Blast’ cadeau te doen. Ik geef altijd het liefste strips cadeau: je bent stripjournalist of niet. En Paul kan een goede strip meestal wel waarderen. Anyway, op zijn toilet wordt de bezoeker getrakteerd op allerlei poppetjes die je aanstaren als je staat te plassen. Ook bovenstaande drie schedels houden de boel nauwlettend in de gaten. Een mooie toevoeging voor mijn Halloween fotoverzameling van dit jaar.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

4 reacties op “Toiletgasten”

Ze staan in de verkeerde volgorde. Het is 'n variatie op de 'horen, zien & zwijgen'-aapjes. Dus de linkerschedel moet als eerste. Maar verder geinig.

Reacties zijn gesloten.