Categorieën
Fotoblog

Tunnelvisie

Een blik in de loopbrug boven het spoor van station Hilversum Noord. Vanmiddag liep ik er richting de trein naar huis. De komende vijf dagen werk ik daar aan een paar artikelen. Dat wordt een paar dagen zeer gefocust schrijven, over tunnelvisie gesproken.
Als ik een paar uur zeer geconcentreerd achter de monitor heb gezeten, heb ik ook wel last van tunnelvisie. Als ik dan even naar buiten ga, voelt de buitenwereld heel virtueel aan.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

3 reacties op “Tunnelvisie”

Leuk, deze tunnel heb ik pas vorige week ontdekt, toen ik 's avonds een bespreking had op het Mediapark. Dan is hij deels groen verlicht, heel mysterieus. Ik heb daar een paar (slecht gelukte) foto's van gemaakt.

Ik verbaasde me ook dat de tunnel zo lang doorliep. Totdat ik hem aan het einde afdaalde en ineens pas voor Studio 21 stond. Wat een slimme zet van het Mediapark om deze loopbrug over het spoor te laten uitkomen in het Mediapark! Hoef je niet meer langs die gevaarlijke weg te lopen.

@Jeroen: Daar zeg je wat. Het is inderdaad veiliger geworden met de loopbrug. Het valt me echter op dat de meeste collega's daar geen gebruik van maken. De trein stopt natuurlijk voorbij de ingang naar de loopbrug, de meeste mensen stappen uit het station en steken alsnog de weg over.

Reacties zijn gesloten.