Zomervakantie 2011: Groeten uit Duiven & Zevenaar

Dit is het grappigste dat we tegenkwamen in het dorpje Duiven. Voor de rest was het een grote nieuwbouwtreurnis waarin we verkeerden. Wijken die net zo goed in Heerhugowaard, Kudelstaart of de Kersenboogaard (treurwijk in Hoorn) hadden kunnen staan. Wat lijken veel Nederlandse steden en dorpjes op elkaar!

Moorkoppen: kunst voor de massa!

Zevenaar had wel wat historische gebouwen, maar het centrum bleek een onpersoonlijke speelplaats van projectontwikkelaars. Wel vonden we in de regen een aardige pub waar we goed en vriendelijk werden bediend. Dat is ook wat waard.

Het viel me alleen op dat er grote boekenkasten langs de muur stonden. In Groningen kwamen we dat al in het hotel in andere horeca tegen. Dat kan geen toeval zijn!

Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.