Oudzicht 1

Recent vroeg Karin naar wat mijn mooiste uitzicht is. De vraag is tevens een nieuwe rubriek op haar blog. Mensen mogen dan hun mooiste uitzicht ooit naar haar mailen. Ik weet niet wat mijn mooiste uitzicht ooit is.

Onderstaande foto’s zijn het uitzicht van mijn appartement in Hoorn waar ik 11 jaar lang gewoond heb. Je ziet het uitzicht van mijn woonkamer. Mensen die voor het eerst binnenkwamen liepen altijd meteen naar het raam en complimenteerde me dan altijd met het uitzicht. Oordeel zelf.

En als je rechts keek zag je een oude kerk, waar de dwaallichten iedere zondag maar liefst twee keer langskwamen om met God te keuvelen:

Tags: , ,

2 Responses to “Oudzicht 1”

  1. karin r. says:

    ja, dat is idd een erg mooi uitzicht. ik heb ook nog deze

    http://www.flickr.com/photos/karinlikeslomo/3179524930/in/set-72157627283633374

    ik heb 13 jaar in dat appartement gewoond. mijn broer woont er nu maar gaat komend weekend verhuizen. dat is dus de laatste keer dat ik dat huisje van binnen mag zien. …

  2. @Karin r.: Dat wordt dus een historisch moment dit weekend. Gelukkig hebben we de foto's nog 😉

    Morgen post ik nog een potentieel mooiste uitzicht. Heb nu de smaak te pakken! 🙂