Categorieën
Fotoblog

Solokoffie

Het was een hectische week. Veel gedaan, van hot naar her geschreven. Dat hoort ook bij het freelancen: periodes van relatieve rust worden afgewisseld met hectische tijden. Overigens klaar ik daar niet over: ik vond het optreden van Stephen Fry erg tof, ben erg blij met de cursus Timemanagement en het interview met Joe Sacco vrijdagavond. Tussendoor toch nog een film gezien met twee goede vrienden en mijn vriendinnetje.

Zaterdag had ik even een uurtje voor een kop koffie bij de Koffie Salon bij mij in de buurt. Even rustig zitten. Nou ja, rustig: het tafeltje naast me zaten twee Marokkanen in het Marokkaans te tetteren. Rust in Amsterdam is ook maar een relatief begrip. Ik had beter buiten kunnen gaan zitten. Het terras was nagenoeg leeg. Eerder hadden een jongen en meisje er nog gezeten. Hij lakte haar knalgroenen nagels. Ik probeerde niet te veel op ze te letten. Voordat je het weet vindt men je een voyeur.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.