Categorieën
Fotoblog

Binnenhof

Vrijdag was ik op het Binnenhof in Den Haag. Het hart van de Nederlandse democratie, of het hart van de farce die democratie heet. Het is maar net hoe je het wil bekijken. Als ik die kerk zo zie, midden op het Binnenhof, begrijp ik waarom het CDA zo graag aan de macht wil zijn. Een kerk midden in het hart van de democratie. Zijn kerk en staat in Nederland eigenlijk wel gescheiden?
Let ook op het ijscokarretje vol Italiaans ijs. Zou Wilders dat wel goed vinden, ijs van allochtone afkomst? Of is het oké zolang er geen Marokkaanse smaken verkocht worden?

Veel toeristen, maar geen politicus te bekennen…

Wel zag ik Thijs van den Brink nog lopen. Je weet wel: die EO-presentator die altijd kijkt als een knaagdier dat moeite heeft met poepen.

Klik op het plaatje voor een grotere versie.

Vader eend en kroost.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.