Categorieën
Fotoblog

Lazy cat

Overtoom, Amsterdam, 2:45 pm
I am no dog person, I hate the bastards, but not really a cat person either. But I thought this cat was kind of funny, sunbathing on the terrace table of a restaurant.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

3 reacties op “Lazy cat”

ik haat katten, vind er niets aan. ze zijn eigengereid en binden zich niet zo. honden daarintegen weer wel. honden worden échte maatjes. mijn ouders (en broer en ik) hebben 12 jaar een lieve hond in huis gehad. na een heel kort 'ziekbed' is hij helaas niet meer bij ons. …

ik mis hem nog steeds!

@Karin r.: Honden en ik kunnen het niet met elkaar vinden. Period. Ook al ben ik wel met honden in huis opgegroeid. Alleen het uitlaten al vind ik vervelend. En dat de straat vol met hondenstront ligt. Bah.

Katten vind ik vriendelijker maar het zijn ook eigenheimers. Onze onderbuurvrouw heeft er bijvoorbeeld drie. Eentje daarvan is een echte psychopaat die iedereen aanvalt. Naar beest, alleen nog maar goed om paté mee te maken.

Funny, de redenen die jullie noemen voor jullie katten-afkeer zijn voor mij juist redenen om gek op ze te zijn. Aan honden heb ik dan weer een uitgesproken (tering)hekel omdat 't van die akelig dociele praalhansjes zijn. En volgens mij zijn hondenbezitters diep in hun hart allemaal kleine machtswellustelingen. Wie wil er nou rondlopen met 'n slaaf aan een touwtje?
Overigens denk ik dat kattenbezitters, mijzelf incluis, diep in hun hart allemaal masochisten zijn.

Reacties zijn gesloten.