Orange zombies

Vijzelstraat, 2:30 pm
Everywhere you look today, you see guys, girls, kids and dogs dressed in orange. It’s like an army of orange zombies taking over the world. Crazy stuff. In the seconds I tried to take picture of this building, heavily damaged by the construction of the North-South subway line, another orange zombie popped up. I will not be watching the world cup match tonight, since I do not give a rat’s ass about soccer. I think I’ll check out the local cinema. I’ll probably won’t have to reserve my seat. 🙂

Tags: , ,

11 Responses to “Orange zombies”

 1. Anonymous says:

  Zombies…? Maybe you should respect the country you visit, and its habbits…?

 2. @Anonymous: The country I visit? I live and was born here. I am as Dutch as the next fellow. Just accept not everyone is into soccer. This mass hysteria is scary stuff when you look at it objectively.

 3. karin r. says:

  we're taking over the WORRRRRLLLDD! Olé!

 4. @karin r.: :). Where's ET when you need him. Somebody gotta phone?

 5. elsbeth says:

  haha, ja michael je moet het land waar je te gast bent eens een keer leren respecteren. (serieus: van wie was die comment???)
  maarre… ik ben ook geen voetbalfan maar als journalist zie ik de historische nieuwswaarde van het evenement wel in. ik ga dus ook kijken. op een stadsstrand. niet in de geflipte binnenstad… have fun in de bios 🙂

 6. @Elsbeth: Geen idee van wie die comment was. Normaliter accepteer ik anonieme reageerders niet, want ik vind dat je mans genoeg moet zijn om je naam bij je comment te zetten, maar deze was wel weer grappig. Ik zie ook de historische waarde er wel van in hoor. Toch interesseert het me persoonlijk geen zier. Ik hoef de wedstrijd niet te zien, hoor daarna toch wel hoe die is afgelopen.
  Veel plezier op het stadsstrand!

 7. Merel B. says:

  I just walked past Museumplein & lemme tell you, it's the Rise of the Orange Zombies! They're taking over!! I got goosebumps, I don't know whether 't was from fear, excitement or both…

 8. @Merel B.: That does sound scary! And they're just 'round the corner. Where's Ash when you need him?

 9. Henk says:

  Thank God, I'm not the only one who doesn't care… Have a nice evening!

 10. @Henk: Dat is wel gelukt. Gisteravond de klassieker Cassablanca gekeken in het Filmmuseum met 9 andere toeschouwers. En heb jij je nog prima vermaakt gisteravond?

 11. Henk says:

  @Michael: heerlijk rustige avond gehad!