Categorieën
Film Strips

Iron Man luistert naar AC/DC

Vanaf 29 april draait Iron Man 2 in de bioscoop. Ik heb er erg zin in want de eerste film met Robert Downey Jr. in de hoofdrol was zeer geslaagd. Ook dit keer regisseert Jon Favreau de film. De schurk wordt gespeeld door Mickey Rourke. Alle songs in de film zijn gemaakt door de Australische rockband AC/DC.
Ik ben zelf geen fan AC/DC, maar heb er ook niets op tegen overigens. Al ligt de keuze voor het rockgeluid van AC/DC bij een hardware superheld als Iron Man erg voor de hand. En ik maar denken dat Tony Stark heel zen naar Vivaldi zit te luisteren terwijl in zijn harnas de schurken te lijf gaat. Sony Music zal de soundtrack uitbrengen: AC/DC: Iron Man 2. Op dit album komen 15 classic AC/DC nummers te staan die zijn geselecteerd uit de 10 albums die de band tussen 1976 en 2008 heeft uitgebracht. Het album ligt vanaf 16 april in de winkel.De eerste video van het album is het nummer ‘Shoot To Thrill’. De videoclip werd opgenomen in Buenos Aires tijdens het AC/DC concert van vorige maand. In de video zijn, naast de concertopnamen, ook enkele niet eerder vertoonde beelden van Iron Man 2 gebruikt. De video mag niet geembed worden, dus hier een linkje.Lees ook:

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

4 reacties op “Iron Man luistert naar AC/DC”

Heb er ook zin in, Irony Man 1 vond ik erg leuk. Ook ik geen grote ACDC-fan (te vaak hetzelfde liedje), maar denk dat het wel bij de film past. We wachten in spanning af…

@Jooper: Gelukkig overheersen bij dit soort films de soundeffects vaak de soundtrack. Dus erg veel last zullen we niet van AC/DC hebben. 🙂 Zolang Stark niet gaat meezingen in ieder geval.

Dit had ik ook reeds ergens gelezen. Ik ben totaal geen fan van AC/DC, maar wil er best wel eens naar luisteren tijdens het zien van Iron Man 2. Ook ik vond de eerste film super.. Downey Jr. is de laatste tijd weer ontzettend goed op dreef. Heb je de trailer overigens al gezien voor deel 2?

En ja ik geef je gelijk, 4-D is meer voor in pretparken, dat kan je misschien ook al zeggen van 3-D op sommige gebied.

Eens je je nieuwe website hebt, wat ben je dan van plan met deze weblog als ik vragen mag…? Verdwijnt deze of laat je deze ter nagedachtenis staan op het internet..? 🙂

@Devid: Ik ben ook fan van Downey Jr. Heb Holmes nog niet gezienm maar die staat ook zeker nog op mijn verlanglijstje. Ik heb alleen een vroege trailer gezien van Iron Man 2. Ik probeer trailers altijd zo veel mogelijk te vermijden. Ik wil graag onbevangen de bios in.

Dit weblog gaat in de slaapstand en wordt vooralsnog een archief. Ik zal op mijn nieuwe site nog wel eens verwijzen naar artikelen die hier staan denk ik. En wie weet bedenk ik in de toekomst nog een andere functie voor deze site. 🙂

Reacties zijn gesloten.