Categorie├źn
Fotoblog

Foto: Sneeuwlandschap

Een impressie van het sneeuwlandschap, ooit genomen vanuit de trein met mijn telefoontje.Ik vond haar in mijn archief en ze leek me goed bij het huidige weer te passen. De foto is niet perfect. Sterker nog: er is niets scherp op deze plaat. Zij zou door iedere beeldredacteur waarschijnlijk afgekeurd worden. Het is juist de onscherpte die maakt dat ik haar zo fijn vind. Vaak razen we immers door het landschap, zonder er echt op te letten. Slechts een snelle impressie omringt het voertuig. Een vage afdruk is wat er in ons geheugen achterblijft.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

5 reacties op “Foto: Sneeuwlandschap”

Ik kan me ook in deze foto vinden! Vind het wel balen dat ik niet zelf door de sneeuw kan schuifelen nu. Ik zal ook nog proberen vanuit mijn huis een mooie sneeuwfoto te maken.

@Karin + Aukje: Nice en subtiel, Karin. Net ondanks de griep even een snel rondje gemaakt buiten en ergens koffie gedronken. Het is grappig om te zien hoeveel mensen met een camera/mobieltje in de aanslag over straat lopen.

Reacties zijn gesloten.