Breinkoekje: Beschamend

Balkenende
loopt warm
voor
het seksleven
van
Jan Smit
maar
laat
de Dalai Lama
in de kou
staan.

Tags: , ,

3 Responses to “Breinkoekje: Beschamend”

  1. De Dalai Lama is geen heilige. Niet dat ik verder enige posities van Balkenende wil ondersteunen.

  2. @Joris Willems: Je hebt gelijk, de Dalai Lama is geen heilige en ook maar een mens. Maar Balkenende had wel het fatsoen moeten hebben om hem te ontvangen, in plaats van te buigen voor China en de economische macht die China tegenwoordig heeft. Lekkere christen ben je dan, als je buigt voor een land dat al jaren een ander land onderdrukt.

  3. Wat ik bedoel is dat het vredesduif imago van de Dalai Lama een product is van de media en niet overeenstemt met de werkelijkheid. De Chinese overheid beschouwd hem als een gevaarlijke terrorist en daar is zeker iets voor te zeggen. Hij startte vroeger al een oorlog met middelen van de CIA en blijft in het middelpunt staan van een organisatie die af en toe geweld in Tibet pleegt.