Comic Invasion in Sugar Factory

Zo wild als Flo het zich voorstelt in de flyer zal Comic Invasion in de Sugar Factory wel niet worden, maar ik ben toch benieuwd. Comic Invasion begint vanavond en gaat door tot en met zondag 24 mei. Nederlandse tekentalenten zullen tijdens live-optredens en clubnachten de interactie opzoeken met de muziek en het publiek. Tekeningen, geïnspireerd door de muziek, worden ter plekke gemaakt en tijdens de optredens geprojecteerd. Wat het precies inhoudt, kun je hier lezen. Ik ga zaterdag in ieder geval een kijkje nemen.Comic invasion, 21 t/m 24 mei
Sugar Factory

Lijnbaansgracht 238, Amsterdam

Tags: , ,

2 Responses to “Comic Invasion in Sugar Factory”

  1. Jeroen Mirck says:

    Volgens mij doet Flo dat cartoonjocken al een paar jaar. Maar leuk natuurlijk!

  2. @Jeroen Mirck: Da’s waar natuurlijk, want de cartoonjockers gaan ook al een tijdje mee. Maar het is wel de eerste keer dat ik er een kijkje ga nemen.