Categorieƫn
Daily Webhead Video

Video: Het ultieme Weerwoord

Afgelopen zondag liepen enkele kopstukken van literair Nederland en Vlaanderen zomaar in het wild rond in de Melkweg te Amsterdam. Nou ja, niet zomaar – ze traden op tijdens Het Ultieme Weerwoord. Dit programma vol poĆ«zie, polemiek en literatuur, was de afsluiter van het Weerwoord festival dat zich vanaf woensdag rondom het Leidseplein afspeelde. Speciale gasten waren oudgedienden Cees Nooteboom en Remco Campert.Ik was erbij en wisselde enkele roerige woorden met onder meer Ilja Leonard Pfeijffer, Joost Zwagerman, Ellen ten Damme en Kluun.

 

Deze video maakte ik in opdracht van Stichting Weerwoord en staat ook op EeuwigWeekend.nl.Lees ook:

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

6 reacties op “Video: Het ultieme Weerwoord”

@karin r: Dank je! Ik heb de video gemaakt voor Stichting Weerwoord. De organisatie achter het festival. De opdracht was om een goede weerspiegeling te maken van wat er afgelopen zondag allemaal te zien en te beleven was tijdens het festival in de Melkweg. Ik heb voornamelijk de interviews met bezoekers en artiesten opgenomen. De meeste opnames van de show zijn gemaakt door Phil de Bie. Een klein gedeelte van de show dat in de video terecht is gekomen is gedraaid door een stel vaste camera’s in de zaal. Begin deze week heb ik alles samengevoegd tot deze 7 minuten video. Ik had veel lol in het maken ervan.

ha die m erg leuk ga volgend jaar zeker kijken (als ik het onthoud natuurlijk)

gr
m

Reacties zijn gesloten.