Foto: Overal De Balie

Recent zat ik in De Balie in Amsterdam – ja, dat doe ik wel eens – en terwijl ik op een afspraak wachtte, viel mijn oog op de cover van HP/De Tijd. Op de cover stonden foto’s van enkele bekende gezichten uit de Nederlandse politieke wereld. En met rode letters ‘De Balie’ gestempeld. Natuurlijk is dat laatste zodat De Balie het eigendom van de tijdschriften kan claimen wanneer een geniepige bezoeker – ja, die bestaan ook – besluit om het tijdschrift mee naar huis te nemen. Een van de personeelsleden van de debattempel van Amsterdam was dit keer erg creatief omgegaan met de stempel en had deze enkele malen strategisch op de cover gedrukt zodat het leek of de foto’s van Kamerleden stukjes posters waren van een programma van bovengenoemde Balie. Het bracht een glimlach op mijn gezicht. Altijd goed als je afspraak net binnenkomt.

Tags: , ,

2 Responses to “Foto: Overal De Balie”

  1. Jeroen Mirck says:

    Zoude brekebenen in de politiek ook significant vaker meedoen aan debatten in De Balie? 😉

  2. @Jeroen: Denk het niet, maar je weet natuurlijk nooit. 🙂