De eeuwige forens: Zomers perron

Woensdagochtend, 8:45

Soms is het niet erg om te wachten op de trein. ‘s Ochtends in het meizonnetje, gemoedelijk met mijn medereizigers… opwarmend, ontspannend. De Pers scannend door mijn zonnebril; ach, het wereldnieuws kan ook wel even wachten. Nog even niet denken aan kantoor, nog even niet het geluid van de printer of een zoemende telefoon. Even zitten in het nu. Het duurt maar kort. Daar is de trein al.

Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

 • Aukje ,

  Ehm, je laat me schrikken, het is vandaag toch dinsdag? Want op dinsdag hoef ik niet te werken, woensdag wel…

  • Michael Minneboo ,

   @Aukje: De foto is vorige week woensdag gemaakt. Vandaar. Geniet van je niet-werkdag. Lijkt me ook wel wat op dinsdag niet werken 🙂

   • Aukje ,

    Ah, oké. 🙂

    • Menno ,

     Zon maakt een hoop goed.

     • Emma ,

      Menno heeft gelijk. Met zon lijkt het fietsen naar school helemaal niet zo ver ..
      Leuke foto’s. :]

      • Jeroen Mirck ,

       Leuke foto’s, genomen vanaf een plek waar ik ook wel eens op dezelfde trein sta te wachten. Misschien wel aardig om ze op te nemen in mijn Flickr-group Station To Station. Bestaat nog maar kort, maar heeft al 77 leden. Oproep aan iedereen: jullie statonsfoto’s zijn er allemaal van harte welkom! Heb je eigenlijk een Flickr-account, Mike? Anders wil ik ze wel ‘hosten’.

       • Michael Minneboo ,

        @Jeroen: Ik heb nog geen flickr-account, dus zet ze er maar bij hoor. Loopt al lekker die rubriek zie ik.