Categorieën
Fotoblog

De eeuwige forens: Zomers perron

Woensdagochtend, 8:45

Soms is het niet erg om te wachten op de trein. ’s Ochtends in het meizonnetje, gemoedelijk met mijn medereizigers… opwarmend, ontspannend. De Pers scannend door mijn zonnebril; ach, het wereldnieuws kan ook wel even wachten. Nog even niet denken aan kantoor, nog even niet het geluid van de printer of een zoemende telefoon. Even zitten in het nu. Het duurt maar kort. Daar is de trein al.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

7 reacties op “De eeuwige forens: Zomers perron”

Leuke foto’s, genomen vanaf een plek waar ik ook wel eens op dezelfde trein sta te wachten. Misschien wel aardig om ze op te nemen in mijn Flickr-group Station To Station. Bestaat nog maar kort, maar heeft al 77 leden. Oproep aan iedereen: jullie statonsfoto’s zijn er allemaal van harte welkom! Heb je eigenlijk een Flickr-account, Mike? Anders wil ik ze wel ‘hosten’.

Reacties zijn gesloten.