Herfst…

Veel mensen associëren de herfst met de nadagen van het leven, neerslachtigheid en kou (de winter nog meer trouwens). Voor mij is de herfst een van de fijnste jaargetijden. In de maanden september en oktober zit ik vaak het beste in mijn vel. Ik voel dan frisse energie door mijn lijf stromen en zit boordevol ideeën.Ik kan ook erg genieten van de kleurschakeringen die de natuur voortbrengt. En wat te denken van een flinke oostenwind op zijn tijd? Die giert rond het huis en brengt alles in beweging. De wind blaast oud zeer weg, maakt ruimte voor nieuwe dingen. Voor mijn gevoel begint het nieuwe jaar juist nu.

Tags: , ,

3 Responses to “Herfst…”

  1. Emma says:

    Helemaal mee eens. 🙂 De lucht is nu ook fris, en niet zo bedrukt als in de zomer. En het bos is op dit moment een paradijs – wadend door de bladeren kastanjes zoeken, woehoe !

  2. @Emma: een boswandeling is geen slecht idee. Kan wel wat frisse lucht gebruiken op dit moment.

  3. FROMMEL says:

    ik hou van de herfst maar nog meer van een krakende winter.