Video: Lekker nerden in Edinburgh

Illustratie: Paul Stellingwerf

Een paar weken geleden verbleef ik samen met Paul in Edinburgh, haunted capital of the world. We waren daar om held Kevin Smith te bezoeken, maar ook om gewoon een paar dagen lekker de nerd uit te hangen. Aangezien Edinburgh vol ligt met kerkhoven en twee stripwinkels bezit, kwam dat wel goed.

Meer Edinburgh vind je hier.

De volgende aflevering van Daily Webhead staat gepland voor zondag 1 april en gaat waarschijnlijk Duivengebroed heten.

Tags: , , , , , , ,

3 Responses to “Video: Lekker nerden in Edinburgh”

  1. […] true: women in comic book stores are just as rare as a politician who doesn’t lie. When I visited the beautiful town of Edinburgh a while ago, I was happily surprised to find Kirsty in Deadhead comics. A woman in a comic book store running […]

  2. […] Grafeekhoorn June 18, 2012 | Posted by Michael Minneboo Tijdens mijn bezoek in Edinburgh kwam ik niet alleen leuke dames tegen in de stripwinkel. Er lopen ook allerlei eekhoorns in het […]

  3. […] de laatste avond hadden we afgesproken met Kirsty die ik tijdens mijn vorige bezoek in Edinburgh had ontmoet in de stripwinkel Deadhead comics waar ze elke zaterdag werkt. Het was erg leuk om haar […]