Categorieën
Daily Webhead Strips Video

Video: Another 24 Hour Comics Day 2008

Daar is ie dan: de videoreportage over 24 Hour Comics Day in stripwinkel Lambiek.

Lees ook het verslag van dit evenement met daarin linkjes naar de comics.De video werd ook op EeuwigWeekend.nl gepubliceerd.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

18 reacties op “Video: Another 24 Hour Comics Day 2008”

@Henk: Thanx dude! Vond dat het na een paar schriftelijke verslagen maar eens tijd werd om de 24 Hour Comics Day in een video vast te leggen. Het was een gezellige boel daar in Lambiek dit weekend.

Niiiice work Michael! Echt leuk om weer terug te zien.
En ik zie dat je toch maar niet de shots hebt gesneden op het knipperen van de ogen. Werkte dat toch niet zo mooi?

groetjes,
Lot
Lambiek

Thanks for the video! It brings up great memories from when I joined the same event at Lambiek in 2006. Cool!

@Lot: Thanx, über koffiebrenger.:) Het snijden op het oogknipperen werkt volgens mij vooral bij fictie en in dramatische scenes. In ieder geval was het bij deze repo niet handig, maar Walter Murch… die weet precies hoe het zit: In the blink of an eye – check it out.

Hahaha… jaa ’tis een hele leuke reportage geworden Mike! maar volgend jaar moet ik toch wel een ietsiepietsie anders te werk gaan wil ik de 24 halen!

Bedankt,
-V-

Nice rapportage is het geworden! Kan ik het allemaal opnieuw meemaken. Met een wakker stel hersens ditmaal.
groeten

yannick

@Mike= Erm… ik ben er mee bezig. Ik ben een beetje te lui om snel achter elkaar 24 pagina’s te scannen, bewerken en posten. Maar de eerste 4 staan al op mijn deviantart, dus dat is een begin…

groeten van yannick

Reacties zijn gesloten.