Loonsverhoging…

Als ik na een lange nacht monteren van webfilmpjes voor Sensation White thuiskom, ligt er een brief van mijn vorige werkgever op me te wachten. De directeur meldt mij dat ik vanaf deze maand een aardige loonsverhoging krijg. Een paar dagen geleden had ik mijn laatste werkdag.Isn’t it ironic… don’t you think.

Sensation, voor het begin van de show.
De kwallen hangen er al.

Lees ook: Laatste werkdag.

Tags: , ,

3 Responses to “Loonsverhoging…”

 1. StatusNil says:

  Lache is dat inderdaad. Mijn voormalige werkgever heeft me tot Mei dit jaar uitbetaald terwijl ik per 1 November vorig jaar al weg was. En in die tijd kreeg ik ook een loonsverhoging, wat een knap staaltje is aangezien je die volgens de regels niet zonder beoordeling kunt krijgen. En voor een beoordeling, tsja, moet je toch aanwezig wezen… 😉

 2. Aukje says:

  Dan heb je kennelijk toch een goede indruk achtergelaten.
  Overigens mooi die kwallen!

 3. @Statusnil: Ze hebben dus eindelijk de geldkraan bij je uitgezet. En dat met een responstijd van zes maanden. Snelle jongens daar bij je vorige werk :).

  @Aukje: Qua show doen ze erg hun best bij Sensation. Maar ja, je moet dan natuurlijk wel van die muziek houden.