Categorie├źn
Bloggen Juniorpress Media

Alles van Juniorpress bij elkaar


De laatste tijd maak ik steeds meer unieke content voor mijn website. Dat is erg leuk, en voelt heel vertrouwd.

Omdat ik vind dat mensen niet verplicht moeten zijn om een Instagram-account of een YouTube-account te hebben, om mijn posts en vlogs te kunnen lezen en kijken, plaats ik ook alles door op deze website. Om het vinden van Juniorpress-artikelen en -vlogs makkelijker te maken heb ik daarvoor nu een button aangemaakt.

Het is weliswaar nog geen overzichtelijke inhoudsopgave, maar alle posts in chronologische volgorde van nieuw tot oud, net zoals een blog werkt.

In de toekomst zal ik namelijk nog veel meer posts maken over de Nederlandse uitgeverij die ons vroeger allerlei toffe comics bracht, dus maakt het sense om daar een aparte categorie voor aan te maken.

Geen idee of ‘bloggen zoals vroeger’ ooit echt terug gaat komen. Maar trends interesseren me ook niet. Ik doe gewoon wat logisch lijkt. En voor mij is dat op dit moment tijd investeren in mijn eigen website. En wat minder in sociale media. Bij dat laatste heb ik vaak het gevoel dat ik gratis aan het werk ben voor Mark Zuckerberg, terwijl ik op mijn site aan het werk ben voor mezelf. En bovendien hoef ik dan aan niemand verantwoordelijkheid af te leggen.

Daarbij zijn blogs algoritme-vrij. Met andere woorden: je kunt alle posts gewoon op chronologische volgorde bekijken, zonder dat een algoritme voor je bepaalt wat je wel of niet te zien krijgt.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.