Categorieƫn
Juniorpress Minneboo leest Spidey's web Strips Video Vlog

Wow! 200 Juniorpress Comics erbij! | 496

Soms vragen mensen of ik hun oude comics wil hebben. Ik zeg dan zelden nee, vooral als het om een stapel Juniorpress comics gaat.

Toen Paul vroeg of ik nog iets kon met de verzameling van Thijs, aarzelde ik niet. Via videobellen namen we de stapels door en van de week kwam Paul de comics brengen. Nu begint het grote uitzoeken. Maar dat gaat een heerlijke klus worden.

Mijn huis begint zo’n beetje het Weeshuis voor comics te worden.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

2 reacties op “Wow! 200 Juniorpress Comics erbij! | 496”

Hoi Michael,

Heb je zelf ook dubbele JP uitgaven waar je vanaf wil (verkoop, ruil, …)? Ik zoek er nog een aantal, vooral de wat oudere JP nummers. Laat maar weten, dan stuur ik een lijstje door.

Mvg

Hoi Levi,

Ik heb op dit moment nog geen zicht op welke nummers ik dubbel heb. Gaat nog wel even duren voordat alles geĆÆnventariseerd is.

Reacties zijn gesloten.